Inspiration, någon?

Jag har saknat inspiration till att skriva i bloggen de senaste dagarna. Jag vet inte vad det beror på, men jag har annars heller inte haft mycket tid över för extra datande. I går var jag med Eva i stan och shoppade massor, till exempel hittade jag ett par underbara party heels. Svarta med nitar, dessutom till ett väldigt överkomligt pris! Jag var inne på biblioteket idag och lånade en massa bra filmer. Så börjar troligen morgondagen med en film. Annars vet jag inte vad jag skall göra imorgon. Det återstår att se. I allafall skall jag fixa i mitt rum. Kanske jag snart kunde flytta tillbaka, måntro? ;)

Tallin - Outfit

Här är outfiten jag hade på mig på kryssningen.




lite bisarr vinkel men...

Outfit:
Klänning: Gina Tricot
Skor: Bianco
Väska: Gina Tricot
Ring: H&M
Örhängen: Gina Tricot
Nagellack: H&M

Grym resa!

Det var grymt roligt i Tallinn. Vi shoppade loss, hann aldrig till Gamla stan som planerat. Men inte gjorde det något. Vi åt i buffeen på båten. Det var gott. Visar upp vad jag köpt någon dag, bara jag får inspiration att fota. Men här bilder från resan:


Riktig situationsbild, då jag är helt förvirrad över att tiden plötsligt tog slut?!? Helt utan orsak liksom.


Mitt mästerverk...


... som det slutade dåligt för


On the go!


Dussintals solglasögon


I vinden på däcket


Jag gillar.


Jag och Merita i blixtens sken.


Shopaholic

Jag har blivit typ beroende av att shoppa och kläder. Okej, det är ju jätte kul, jag älskar kläder, men mindre roligt för min plånbok. Seriöst, har snart annvänt alla pengar jag tjänat på att sommarjobba på kläder. Hur korkat som helst. Eller är det? Nåja hur som helst, hittade jag en massa ljuvliga kläder i Tallin igår, lägger upp bilder senare.


RSS 2.0