Imorgon bär det av!

Imorgon bär det av till Tallinn, jippie! Blir start redan 10 före 7 på morgonen, så jag kommer att bli tvungen att stiga upp jätte tidigt, men det är det värt. Tillräckligt med kaffe så klarar man det ;) Blir nog inga blogg inlägg imorgon, men jag tar kameran med, så på söndag kommer det en massa smarriga bilder. Och min kära nya jeansklänning kommer att få en inkörning. De har lovat regn, men jag hoppas att prognosen hinner ändras. Eller bara det inte störtregnar! Ha det bra, så hörs vi på söndag! Kram!

Nattes shoppar - 29.7 2010

Delvis vad jag köpt igår, han inte fota allt då kameran var urladdad. Allt är från Gina Tricot.






Ni får se resten senare, som sagt tog batteriet slut.


Imorgon Tallin!

Har helt glömt att berätta, men imorgon åker jag alltså på kryssning till Tallinn med Merita och hennes familj. Båtresan tar 3 timmar ena vägen, så 6 timmar på båten och så 5 timmar i land. Har väntat på det här jätte mycket. Vi skall shoppa i stan, och så säkert gå runt i Gamla stan. Hoppas på att finna:

♥ Högmidjade jeans eller andra snygga
♥ En stor läderväska till skolan
♥ Snygga pumps
♥ Stora ringar
♥ "Sjömansbyxor", marinblå med guldknappar

Båten startar klockan 9 imorgon på morgonen, så det kommer att bli tidig väckning! Jag tror jag sätter på mig min nya jeansklänning, åtminstone till kvällen, få se vad jag har på mig på dagen, då de lovat regn i Tallinn. Snart lägger jag upp bilder på vad jag köpt igår!

Mobilblogg - Jeansklänning

Idag har jag varit i Helsingfors tillsammans med Eva och Maria. Det var dunder kul! Jag hittade en massa sjukt snygga plagg inne på Gina Tricot, nästan alla var till nedsatt pris. Jag är supernöjd, jag hittade typ världens snyggaste jeansfodral/klänning, jag fullständtgt älskar den! Min bror tycker att jag ser ut som en barbie i den, haha! Tänkte att jag sätter på den till Estland på lördag. Läggdr upp bilder på mina fynd imorgon. Haha, just det, det var jätte komiskt då vi satt på Narinkens torg ått åt glass, då alla män stirrade på oss. Hihi. Till slut blev det irriterande, så då en man i min mammas ålder stirrade som tokig på mig blev jag själv och stirrade honom stint i ögonen med min grymmaste min . Tyvärr hade det fel effekt, han bara fortsatte stirra. Till sist började han vicka på ögonbrynen, då måste jag titta bort, ucsh. Men fan vad vi skrattade efter det, haha ! Ha en fin kväll, gonatt!

Stranden?

Idag skulle det sitta väldigt perfekt att åka till Sandstrand. Men ensam åker jag inte. Försöker få tag på Maria ifall hon skulle göra mig sällskap. Får se hur det blir.

Annars blir det väl att ta sol på gården och att måla min byrå, så att jag någongång kan flytta tillbaka till mitt rum. Skulle sitta riktigt bra att sova i egen säng.


Glöm inte att återfukta!

Shalom. Alla ni solbadare, glöm inte att återfukta! Då man solar torkar man ut huden jätte mycket, så genom att återfukta behålls brännan längre, och dessutom blir man mindre rynkig. Glöm inte heller solskyddet! Själv använder jag sololja (Garnier Ambre Solaire spf 20) och fuktighetskräm (Dove Sommer glow). Är jätte bra, ända dåliga sidan iom att båda innehåller lite brun-utan-sol, så blir man lätt lite orange av för aktivt annvändande.

Sitter på min brors dator så kan tyvärr inte linka bilder på dem åt er, men googla själva ifall ni vill se hur de ser ut. Ha det bra!

Glass ut genom öronen

Min varierande matsedel idag: Riskakor + en massa glass! Har varit på stranden nästan hela dagen och stekt mig i typ 35 graders värme med Merita, så då är det ju naturligt att man helst äter glass. Då det är olidligt hett. Hatar det då jag går upp i vikt av glass. Men hettan har ingen lag. Och glass är gott! Bara det blir svalare tänker jag äta typ bara tomatsoppa. NOMNOM

Vad äter ni?


Sand överallt!

Jiihiii Merita är hos oss, hon skall ta lite bilder. Vi var just på stranden, nu skall vi äta vattenmelon, mums!


Still going strong!

Sitter ännu och går igenom bilder, har inte kommit någon vart. Dock har jag här emellan varit i butiken och så har jag tömt min byrå, som också skall målas. Min evakuering är också still going strong, då jag tömt precis allt lagringsutrymme i mitt rum, och alla saker är på min säng/golv. Men då målfärgen är helt torr så får jag inreda ;)

Vad jag gör just nu!

Jag sitter i pyamas och redigerar bilder samtidigt som jag lyssnar på Avril Lavigne. Skojj!



Nu skall jag just med mamma till butiken. Sedan antingen fortsätta med bilderna eller till stranden, beror på om jag får någon kompis släpad med ;)

Äntligen elektricitet!

Äää, jag blev typ galen igår då jag kom hem från stranden och upptäkte att en propp hade brunnit eller nåt så att mitt rum saknade elektricitet. Var inte alls roligt, jag hade ju tänkt kolla på alla mina nya bilder och blogga. Så idag kommer ni att få njuta både av strandbilder och "modellbilder"! Men först ska jag ladda upp dem och kolla igenom dem. Vad skall ni göra idag?


Strand

Bye, nu far jag till stranden, lägger upp bilder senare, vi hörs!

Evakueringen fortsätter!

Har inte haft möjlighet att uppdater på 2 dygn (!!) då mitt jag i princip varit totalevakuerad från mitt rum pga. målning. Men bokhyllan blir jätte tuff, jag är jätte nöjd! Här är lite före bilder åt er!





Man måste skydda allt som inte skall få färg!


Målfärg

Köpte jättesöt lila målfärg till min Lundia bokhylla! Den är nu brun och vit. Skall måla det bruna lila. Kommer bli himla tufft! Så nu skall jag börja tömma hyllan. Jag lägger in före bilden då jag tömt den. Och naturligt efterbilden då den är klar ;)

Chokladmuffins

Mums, då jag vaknade idag hade min bror bakat chokladmuffins, mums! Egentligen äter jag inte sådant, men så då jag tänkte efter konstaterade jag att jag inte ätit chokladmuffins sedan typ april, och att jag knappast exploderar om jag äter en eller två haha =D det var världens bästa morgonmål till en mulen dag! Smarrigt!


Världens konstigaste dröm!

Jag drömde en jätte konstig dröm inatt! Har väl kollat helt för mycket på typ Beck och Wallander då den påminde om nåt sådant avsnitt typ.

Först satt jag i mormors hus med några kompisar som jag i skrivande stund är osäkra på vem de föreställde. Iaf, så satt jag vid en dator. Där var 2 flickor och en man brevid mig. Plötsligt började tjejerna förklara att de skulle spränga en bomb. Så sa jag att de inte skulle det, men jag trodde inte heller att de hade en bomb. SÅ började de räkna ner och jag fattade att de verkligen tänkte spränga stället, så jag sprang så snabbt jag någonsin kunde och kastade mig genom en glassdörr just då stället sprängdes. Ingen skadades, men av någon anledning fanns det någon som ville döda mig. Så jag var tvungen att gömma mig i en bil på golvet för att ingen skulle märka mig. Sedan åkte jag(?) till t-banan i Stockholm där jag jagades av en man. Jag var helt i panik och hoppade sedan in i nåt random tåg.  Allt var jätte konstigt. Nåja sen var jag helt i panik och jag minns inte hur det slutade.
 
Men sedan var jag plötsligt hemma hos bloggaren Kissie, vi var typ bästa vänner och skrev blogg tillsammans. Hon förklarade hur hon brukar ta sina bilder till sin blogg...

Seriöst, ganska konstiga drömmar vad?

Natte + Shackklubb = Sant?

Hahah jag fick jätte roligt just då jag pratade med min kompis (och trogne bloggläsare) C om morgondagens planer, och han frågade ifall jag skulle på shackklubbsmöte? Haha, verkar jag gå på shackklubbar? Finns det ens sådana? Shack i all ära men... =D


Min grej?

En till blondin till Sverige!

Seriöst, jag vill till Sverige och shoppa! Där finns så mycket bättre och finare kläder+urval än här och kläderna är billigare. Seriöst, i Finland finns typ bara H&M och Gina Tricot. Okej de butikerna i all ära, älskar dem, men då alla har likadana kläder? Liksom de som har typ samma klädstil/smak. Jag vill till Sverige!!! Men jag skall till Tallinn nästa vecka, så det blir skojj endå! :)



Maria is back in Finland :D

Maria kom hem från sin språkresa igår kväll, så jag åkte på visit idag! Hon var flunssig stackaren! Men hade haft jätte kul! Hon hade köpt en jätte söt topp åt mig i Frankrike, av märket Jerseys by Jennifer. Diggar! Och en nagelfil från England! Tack så mycket!






Juli 23, 2010 Festen.

Festen i förrgår var jätte nice! Jag fick många nya kompisar osv. Det kom folk dit vid typ 22 tiden och så var vi hos Jenina och det var roligt. Sedan for vi med skoter och simmade, de som var nycktra körde. Jag förstod aldrig varför vi for till stranden för ingen simmade... Sen kom vi tillbaka och skvallrade till typ klockan 5. Sen blev hälften utkastade och resten gick och lade sig. Jag hörde till de sovande. Vi vaknade 12. Jag skrattade jätte myclet då jag väckte alla och de såg helt förstörda ut. hihi. Sedan kom Sara ochså dit. Vi for och simmade alla som hade varit på kvällen också. Det var roligt, vattnet var varmt. Sedan for vi till McDonalds och åt morgon mål 17-tiden. Jag började må jätte illa. Det var inte alls roligt. Obeskrivlig känsla. Sedan for vi till Forsselius. Där var vi en stund. Sedan var jag jätte trött så jag for hem. Men summan av kardemumman: Rolig fest!


Jag och Sara dagen efter festen. Förjävliga påsar under ögona, seriöst, är det där möjligt?!?

Festen igår..

Festen igår var lam. Rent av tråkig. Nästan ingen tänkte dricka. Vi var typ 11 stycken. Alla andra nästan var yngre än jag. Pojkarna hyrde skräckfilm. Jag gillar inte att titta på film på fest. Då ska man festa, titta på film kan man göra ensam hemma. Sedan kom det mera människor. De skulle och simma. De var inte lama så jag for med dem. Det var helt roligt. De simmade. Jag ville inte väta ner min nya klänning. Vattnet var varmt. De andra blev utkastade från festen av någon granne. Sedan skulle det årdnas övernattning åt alla. Några kom till stranden. Jag fick nya vänner. De bjöd mig till en fest idag. Jag blir övernatten, hoppas det kommer mycket människor. Jag visste hon som har festen från förut, hon är skoj. 

Vissa tyckte jag körde för långsamt igår med min skoter. De påstod att de visste exakt hur hårt jag körde och påstod att jag hade fel. Jag gillar inte sådant. För det störde dem att jag enligt dem körde 20km/h på 40km/h område, vilket jag inte gjorde. Låt mig då köra långsamt. Det är mitt problem om jag blir under en bil för att jag kör så långsamt. De får köra precis hur hårt de vill. Köra ihjäl sig om de har lust. Jag blandar mig inte. Det är deras eget problem. Jag tycker inte om då människor tror sig veta bättre än jag. Ifall de inte verkligen vet bättre. Då kan man hålla munnen fast. Uppskattas. Nu ska jag förbereda mig inför festen. Ha en bra kväll! Vi hörs :)
 

It's time to party all night !

Min mage är jätte sjuk :/ Tror det beror på att gårdagens mat i princip var bara 3 liter ärter...

Men ikväll är det dags för fest, så det blir jätte kul! :) Fast jag kör, så inte en droppe alkohol kommer att avnjutas. Kommer bli roligt ändå, jag tänkte att jag tar min systemkamera med! Så ni får bildbevis imorgon, tror det blir ganska sent idag.

Hittade förresten en jätte söt klänning på Vero Moda igår, tänkte sätta på mig den idag! Den är marinblå-naturvit randig och skojjig. Lyckades inte få någon bra bild på den, så ni får se hur den ser ut imorgon.

Tänkte ha håret typ såhär, men jag hittade ett jättesött hårband på Lindex igår, så jag lägger i det i håret. Och så gula naglar som går i färg med klänningen. Kanske blå tånaglar. Har inte ännu bestämt mig. Men nu skall jag gå om kring en stund utan mål kanske kolla någon tuff make-up stil från någon gammal FRIDA och sedan börja göra mig i ordning. Startar om ca 3 timmar. Ha en skön kväll, vi hörs! XXX


Gnägg!

Var idag i stallet med Henna. Det var helt roligt, vi skrittade längs vägarna. I ett skede då vi gick längs med en trattoar tillåten för mopeder, så kom det ett tåg. Alltså på tågspåret men iaf. Så blev du Jupina som Henna red på lite skärrad över det och började steppa sidlänges. Då jag vände mig om märkte jag plötsligt att en cykel var på väg förbi på ett ca 20cm brett område bakom Jupinas bakdel. Både Jupina och Henna blev jätte rädda, Henna skrek och Jupina typ "flög" åt sidan. Mannen bara cyklar oberört förbi. Jag började gorma åt honom, men han hörde inte då tåget for förbi.

Haha, sedan i något skede vände han tillbaka och kom emot cyklande, då vinkade jag åt honom att stanna och gav honom en rejäl utskällning, "flickan kunde ju ha fallit av, är du helt blank i skallen?!?". Han försökte försvara sig med att han försökt ringa, men att vi inte härt då tåget for förbi. Men hallå man är ju korkad om man försöker cykla förbi en häst som helt tydligt är rädd. Synd att han inte fick en hov i huvudet, skulle nästan ha varit rätt åt honom.


Jag&Hyde för några veckor sedan.

Sommarstuga

Vi var idag på Meritas stuga :) Det var roligt, vi åkte dit i lastbil ;)


I Joppes lastbil


Vattnet var varmt!

Dagens outfit

Haft på mig idag:





Topp: Gina Tricot
Midjehöga shorts: Zara

Båda plaggena (i synnerhet shortsen) har tyvärr blivit för stora åt mig nu då jag blivit såpass mycket smalare, så jag ser rundare ut i dem än vad jag egentligen är :/ Borde sy in dem någon dag!

I ♥ SHOPPING!

Fyndade idag några riktigt trevliga plagg + nagellack jag velat ha länge :))


Shorts från Gina Tricot, 49kr styck (norm. pris. 99kr)


2 st. bälten från Gina Tricot, 29kr. styck (norm. 99kr styck)


Bälte från Gina Tricot, 49kr. (norm. 129kr.)


Bikini från Gina Tricot, båda delarna 79kr styck


4-pack nagellack från H&M, 29kr.



Nagellack från H&M,  39kr.


Njuter av sommaren!

Jag måste bara bäratta att jag älskar sommaren! ♥ Finns det något ljuvligare? Njuter av den för fullt! Vi satt idag med Merita vi Sandvik på en trappa vid havet omgivna av turister och åt ärter i kvällsolen. Var underbart!







Vad gillar ni bäst med sommaren?

Shopping + Sandstrand!

Har egentligen inte tid att blogga, skall just fara med Merita till stan och shoppa lite, sedan därifrån till Sandstrand. Det är jätte fint väder, så det kommer att bli kul tror jag! Vill hitta en bikini åtminstone. Lägger upp bilder på fynden på kvällen. Sköt om er!

Sovdags!

Nu tänker jag gå ut på gården och ta en liten tupplur i en solstol. Lyssna på musik och njuta av solen! Förresten, jag köpte igår en ny sololja, tycker den verkar jätte bra!


Garnier Ambre Soleil sololja, effekt 20.

På kvällen blir det antingen fest eller ett stall, vi får se! ;) Vad ska ni göra idag?

Het natt!

God morgon! Jag vaknade för snart en timme sedan, hade egentligen sovmorgon, men mitt rum var så sjukt hett att det helt enkelt var omöjligt att fortsätta sova! Så jag tänkte att jag nu laddar lite ny musik till min ipod, och efter det går jag ut i solen och sover lite. De här sångerna har spelat i mitt huvud typ hela morgonen!





Gillar ni dem? =D

Dagens outfit





Outfit:

Blus:
Lindex
Shorts: H&M
Nagellack: Anytime

Enjoyez!

Gjorde just en fotoexcursion med min kära cykel, här är resultatet, enjoy!


Efter regn kommer droppar.


Snygg skog


Stairway to heaven


Colours of the rainbow


See the sunshine in the air

Vilken gillar ni bäst? =D


C'moon, lär er trafikreglerna!

Alltså, det är inte klokt! Jag och min kära skoter (som btw inte fått nåt namn ännu) tänkte idag igen bli påkörda! Idag i en rondell, som btw har morötter i sig. ansåg en dam att hon absolut kunde kila framför mig trots att jag hade förkörsrätt då jag var inne i rondellen! Blev jätte sur och tutade frenetiskt. Hon såg ganska förvånad ut, så tydligen hade hon inte märkt mig...


Cool rondell va? ;)

Miras häst :)

Miras häst är jätte söt! Vi satt i hagen och titta på den, men sedan började det åska, så vi fick förflytta oss till hennes bil för att inte bli plaskvåta. Så istället satt vi där och skvallrade medan åskan dundrade utanför. Det var ganska skojj, men jätte varmt i bilen, som en bastu typ, då den stått i solen hela dagen. Usch!



De Villa

Jag glömde tyvärr min kamera hemma, men den här bilden har jag kopierat av Mira!

Från hästkraft till häst

God eftermiddag! Idag har jag hunnit uträtta en massa sysslor! Jag har varit i banken, skaffat moped-försäkring, varit i butiken, tränat med skotern osv. Nu skall jag just fara och kolla in min vän Miras nya häst som kommit från Latvien senaste lördag. Blir spännande att se! Tar kameran med, så jag lägger upp bilder senare! Ha det bra, vi hörs!

Solbadare, åhoj!

Kollade just på vädret, jätte nice, värmeböljan fortsätter åtminstone hela veckan till slut! Här har varit gassande solsken nu i ca 3 veckor, stekhett! Men jätte nice, jag♥sol!



Bilden är resultatet av: En blondin + photoshop + 2 minuter ! =D Vad tycker ni om värmen?

Nästan drunknat!

Hejhej, liten uppdatering om min dag idag. Jag har varit i vattenparken Serena hela dagen tillsammans med Heli och Sonja. Vi hade jätte roligt, "maskinerna" var jätte kul! Vi skrattade typ hela tiden! Tex. fanns det är "däckbacke" var man åkte i gula donits liknande däck i en bana, vi åkte säkert 20 ggr i den!

Image
Half pipe, var jätte cool! Bilden är från serenas hemsida, www.serena.fi

I flera skeden kastades jag totalt under vattnet av strömmar i olika "maskiner", så att lungorna fylldes totalt med vatten, så jag undrar verkligen inte hur människor drunknat där! Jag klarade av dessa, men jag är ändå en van simmare, så för oerfarna är det nog ingen enkel match!



Nolife

Haha, seriöst! Jag pratade just med min bror som sitter i rummet brevid om morgondagens planer via facebook. Kan det bli mer nolife?


Navelpiercing?

Funderar halvseriöst på att ta en navelpiercing på hösten då det blivit kallare. Det är ju jätte snyggt ifall man har magen i trim. Så då jag kommit i mina drömmått eller så skulle jag kunna ta en. Eller jag måste kolla om det går att ha en då jag börjar i MMA eller om det är för riskabelt? Någon som vet?


Gillar den här, men kanske lite för lång, fastnar i byxan.



Typ denhär skulle vara jätte cool att ha!

Någon av er som har piercad navel?

Rotväxt.

Hurraa, äntligen har jag fått min rotväxt bortfärgad, känns så himla befriande!

Limegrönt är sött!

Målade mina naglar limegröna. Tycker själv de blev jätte söta, vad tycker ni?


Färgen är Anytime nr. 17

Vad tycker ni?

Inspiration.

Fick plötsligt en himla inspiration att lacka mina naglar. Brukar alltid hålla dem neutrala i typ ljusröd eller fransk manikyr, men nu vill jag ha en pigg sommarfärg. Turkos skulle sitta super, men tyvärr äger jag nog inget. Skall gräva igenom mina lådor, så får vi se vad det blir :)



Typ det här skulle sitt magnifikt! Hurdana nagellack gillar ni?

Slog 75år gammalt rekord.

Hos oss var det igår 31½'C i skuggan. Idag läste jag i tidningen att så varmt har det inte varit på 75 år. Wow! Tyckte inte ens det var SÅ varmt! Men idag, pust!

Var just på glass med mina bröder. Det var ca 2km allt som allt att gå, vi höll seriöst på att dö av värmen. Men oj vad det smakade gott med glass. Jag åt en strut med 2 bollar, pecannöt och tupla. Var jätte gott!



Vilken är er favoritglass? =D


Fula kakor. Eller tårtor?

Först vill jag ställa en fråga, i Sverige, så vad kallar ni dessa ätbara saker som kommer att fresta er syn inom kort? Är det kaka eller tårta eller något helt annat? Tycker förresten de blev ganska fula, men smakade gott gjorde de!


Cheesecake


Kakbotten, grädde, drottningsylt, kinuskisås, vitchoklad.

Nu tänkte jag ännu läsa Kenzas och Kissies bloggar före jag går och lägger mig. Vad ska ni göra i kväll? :)

Pappa betalar :))

Jau, pappa har köpt en skoter till mig!! Den är jätte söt och röd. Den är begagnad, men bara körd 1898km, så inte mycket. Är jätte glad! Men jag hade aldrig kört tidigare och var jätte glad, youpie en skoter, så då jag körde krockade jag nästan. Det var dock inte mitt fel utan några förbaskade fotgängare som gick mitt på vägen, så att bilen blev tvungen att väja, vilket ledde till att den kom på fel sida när jag kom emot i kurvan. Jag gick helt i lås, satte bara fötterna i marken och hoppades på det bästa! Tur att bilisten reagerade bättre än jag, så det skedde ingen värre. Men rädd blev jag!


Min lilla leksak =D Hur har er dag varit?

13 år

Min kära bror fyller 13 år idag, så nu ska det firas! Och jag får äntligen smaka på cheesecaken ;) Var på höarbete igår, så jag hann inte uppdatera då jag kom hem så sent.

24'C

Jag var just och simmade med min vän Merita. Vattnet var helt sjukt varmt, 24'C, så man märkte typ ingen skillnad från luften till vattnet då det var ca 28'C i skuggan. Var jätte roligt och varmt!



Skulle sitta super fint att ha en egen strand på gården, kunna simma och ta sol vid vatten brynet när som helst. Någon som vill skänka en tomt åt mig? ;)

Let's go to beach!

Jau, nu skall jag och min kompis Merita fara till stranden, det är sjukt hett, så det kommer att bli så skönt att ta ett dopp!

Cheesecake

Hej allesammans, jag har just bakat cheesecake (ostkaka)! Det är typ det godaste som finns, men kalorierna är såklart också på samma hallt. Jag har ätit ostkaka bara en gång tidigare, men nu då min bror fyller 13 på måndag tänkte jag att vi kan bjuda på ostkaka. Kommer att bli såå gott! Här är receptet jag annvände, prova gärna! http://www.cheesecake.nu/klassisk-fryst . Tog ca ½ timme att förbereda och nu skall den vara i frysen minst en natt.

Hemma.

Har nu kommit hem från skogen efter ett en vecka långt läger. Är jätte trött, fast jag sovit gott inatt! Det var jätte roligt, och inte så tungt som tidigare år. Jag fick nya vänner osv. Jag tog inga bilder med min kamera, och bilderna av Kaisa får jag först nästa vs, då hon blev där ennu för en vecka. Men då lägger jag upp bilder! Hur har er vecka varit?

Bye bye civilization!

Hejdå civilisationen, nu åker jag iväg på läger till skogen. Haha. Nåja i skogen är det ju men där finns alla nödvändiga förnödenheter som riktiga sängar, duch, inne WC osv. ;) Jag skall alltså vara ledare på ett ridläger. 11 barn och 4 ledare typ. Skall sköta om barnen, ordna program för dem typ lägerdop, grillkväll, simning, häst utställning osv. Hoppas det är fint väder så blir jag brun med samma :) Men den dåliga saken: Jag har troligen inte möjlighet till internet. Så min blogg kommer antagligen inte att uppdateras före fredagen. Men fortsätt läsa, kommentera gärna medan jag är borta så blir det roligt att komma tillbaka ;) Lägger upp en massa bilder från veckan åt er då jag kommer tillbaka.



Ha de bäst och sköt om er! Pusspuss.

Migren

Usch, jag hade migren på natten! Det var jätte hemskt, kändes seriöst som om mitt huvud skulle sprängas. Bara grät typ. Var inte alls roligt, men efter 2 värkmediciner gick det som tur om. Sedan drömde jag ännu en mardröm, men kommer inte längre ihäg vad den handlade om.



Vad drömde ni om?

Ny header!

Nu är min nya header klar! Jag är själv jätte nöjd med den, vad tycker ni?


Dagens "att göra"-lista.

♥ Spela fotboll med min bror
♥ Packa inför morgondagens läger
♥ Göra en ny header om jag hinner

Mäster kock

Alltså seriöst, jag borde nog bli kock! Är typ påriktigt världens bästa på att laga mat! NOT! Hahah är typ den sämsta matlagaren genom historien, så därför är jag nu stolt över att själv ha lyckats koka siskon korvsoppa utan recept :) Dock tappade jag korvar på den heta plattan, gjorde för mycket soppa så jag måste byta kastrull och en massa andra små missöden, men nu skall jag gå och provsmaka min soppa, omnomnom.



Bilder från i kväll

Blev inte så mycket situationsbilder, utan främst posé då vi var så få, men tycker det blev många fina! Enjoy ;)



Outfit
Top: Gina Tricot
Kjol: H&M


Posé med Sieni.


Jag gillar den här bilden på Henna!


Jag öh visar mina muskler...



Sieni blev vän med kamelen.

Går nu och sova, gonatt och ha det så bra!

BBQ

Måste säga att en skojig kväll var det, trots att det inte riktigt gick som planerat. Eller alltså min kompis Sieni hade ordnat grillfest, men så kom det typ ingen, utan vi var 4 st. Och 12st grillkorvar. Plus ett paket knackorv. Och så ett paket majs. Och bara 2 st åt korv. Så det blev ganska mycket över. Men vi hade jätte kul, en massa skvaller och så tog vi en massa bilder! :) Lägger upp dem just i ett annat inlägg.


Så här såg våra knackkorvar ut då Grill mästaren varit i farten...

Förresten, det var ganska roligt då vi stod på en höghus innergård, och plötsligt hördes det hemska skrik. Vi var helt att WTF?? Och så hördes det klappande från ett annat fönster. Då förstod vi att det måste vara någon som gjort mål i fotbolls-VM. Så skrek de i typ 2 minuter. Undrar vem som vann?

Frälst med Jordgubbar

Underbart, min bror hämtade just hem jordgubbar :) Jag bara ÄLSKAR jordgubbar, seriöst, det är typ det bästa som finns! Skulle kunna äta den typ 24/7 dygnet runt! Men då skulle jag nog få sjuk mage...



Nu skall jag hoppa i duschen, så om ett par timmar är det tags för BBQ party! Lägger upp bilder därifrån senare ;) Kram!


Jobb, jobb mera jobb!

Skall precis starta till jobbet men gör ett snabbt inlägg först. Nu skall jag alltså på stalljobb till kl. 13, sedan skall jag på grillfest kl. 18. Tar systemkameran med, så jag lägger upp bilder därifrån senare!



Ha det bäst!

Gunvald Larsson

Jag antar att ganska många av er åtminståne någon gång har kollat på tv-serien Beck? Som handlar om kriminal intendent Martin Beck i mordutredningar. Och ni vet Gunvald där? Som spelas av Mikael Persbrandt. Tycker han är skitsnygg. Men i senaste avsnittet som jag kollade på (avsnitt 25) var han inte alls snygg. För han såg så ovårdad ut i skägg och vildvuxet hår! Snälla Gunvald raka bort skägget!


Snygg Gunvald


Skägget och håret, seriöst?

Stackars lilla tån min :(

Min stackars lilla tå är blå. Näe, men nästan. Jag slog den idag emot min säng. Det gjorde jätte ont! Så nu har jag ett litet nästan osynligt sår i den men en massa blod under nageln. Grose. Ids inte lägga upp en bild, ingen vill nog se mina tår.

Tomatsoppa

Jag har sålt halva dan på loppmarknad och endast fått in 55 kronor som förtjänst... Men så köpte jag en ganska ny Beck film, eller gjord 2009 :) Beck nr. 25, I stormens öga. Hoppas den är bra!

Usch åt just 1 canape, 6st Marianne godis, 2.5 dl tomatsoppa med 3%fett och en bit dallasbulla, nu mår jag helt gränslöst illa! Bläää...