Inspiration från Indiska!

Var inne och kollade i Indiska idag! Här några saker jag skulle vilja ha, men dock vet jag inte hur bra de skulle passa in i min inredning ;) Men låt er inspireras!


Old Buddha, pris 149 SEK. Finns även i guld!

ANTIQUE 3 STORIE
Antique3 Storie 349 SEK. Tex skojjig att ha smycken i!

Så hittade jag ännu en snygg "hand" att förvara ringar på, men den hittade jag tyvärr inte i nätbutiken. Bilderna är från Indiska.com.

Kommentarer
Postat av: C

Genom historien har ett flertal vågor av inflytande från andra kulturer sköljt in över Indien, den viktigaste var de indoeuropeiska ariernas invasion av landet. Detta har påverkat norra delen av landet mer än den södra. Det i Europa mest kända inslaget i den indiska kulturen är kastväsendet.

Många regioner i Indien har egna, något så när klart avgränsade kulturer. Under de senaste decennierna har dock gränserna dessa kulturer emellan haft en tendens att bli suddigare, och de olika kulturerna har påverkat varandra mer än tidigare. Med ökande internationalisering i världen, och med liberaliseringarna i den indiska ekonomin i början av 1990-talet har också västliga kulturinfluenser gjort sig starkare påminda. Fakta om indisk kultur kan vara bra att ha när du handlar i indiska och skall bli mera indisk. Kanske du skulle konvertera till hindu? Vishnu kanske skulle gilla dig.

2010-09-07 @ 20:17:18
Postat av: N

yeah indiska har många snygga saker =)

2010-09-17 @ 13:28:02
URL: http://niris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0